Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Graszoden Boxtel

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van graszoden? Op korte rijafstand van Boxtel kweekt Weren Graszoden topkwaliteit graszoden. Met behulp van onze graszoden verkrijgt u een prachtige, gezonde grasmat. Bereken eenvoudig uw prijs door middel van onze handige berekenmodule. Heeft u vragen? Wij beantwoorden graag uw vragen omtrent graszoden. Neem hiervoor contact met ons op.

Altijd een prachtig, groen gazon

Pronken met de tuin, dat wil toch iedereen? Met onze graszoden maakt u van uw tuin een visitekaartje. Een omgeving waar u oprecht trots op kunt zijn. Order daarom snel uw graszoden online om te pronken met de tuin. U kiest voor Weren Graszoden vanwege het volgende:

  • Een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs;
  • Vers afgesneden per order;
  • Een snelle bezorging van graszoden bij u thuis in Boxtel.

Ophalen of laten bezorgen

Afhankelijk van uw wensen kunt u onze graszoden ophalen op locatie of laten bezorgen bij u thuis. U vindt Weren Graszoden in Boekel, op circa 30 minuten autorijden van Boxtel. Meer informatie omtrent factoren die bedragen aan de totaalprijs, vindt u onder graszoden prijzen. Neem gerust een kijkje voor meer informatie. Zo is de prijs mede afhankelijk van de volgende vraag: draagt u zelf zorg voor de aanleg of laat u dit over aan een ervaren vakman? Voor het laten aanleggen van graszoden verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij maken vervolgens een offerte op maat. Onder graszoden leggen vindt u meer informatie omtrent het aanlegproces, zodat u zelf eenvoudig aan de slag kunt met het aanleggen van graszoden.

Order uw graszoden online

Van Den Bosch tot Eindhoven en van Helmond tot Boxtel, graszoden koopt u bij Weren Graszoden. Heeft u vragen of wenst u passend advies voor uw grasmat? Wij helpen u graag. Geef ons hiervoor een belletje op telefoonnummer: 0492-322773. Om alvast kennis te maken met onze prachtige graszoden, kunt u terecht op Facebook.