Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Mijn slideshow

Weren graszoden foto tractor op prachtige grasmat

Graszoden Den Bosch

Wilt u graszoden kopen voor uw tuin in regio Den Bosch? Weren Graszoden is dé specialist in het verkopen van graszoden. Wij kweken graszoden met veel zorg en aandacht. Hierdoor bieden wij u een mooie, stevige, onkruidvrije, groene grasmat. Verder worden onze graszoden per bestelling vers gesneden. U krijgt een prijsindicatie door de prijs te berekenen met de tool hiernaast. Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Bezorgen in Den Bosch

Natuurlijk heeft u de keuze om uw graszoden bij ons op te halen. In dat geval vragen wij u om even te bellen of mailen voor een afspraak. Dan zorgen wij ervoor dat de graszoden vlak voor het afgesproken tijdstip gesneden worden, zodat uw graszoden zo vers mogelijk zijn. Klik op routebeschrijving voor de route naar onze locatie. Echter kunt u ook de graszoden door ons laten bezorgen. De bezorgkosten zijn laag. Met de tool hiernaast berekent u heel eenvoudig wat het bezorgen voor u kost.

Graszoden leggen

Weet u niet of u de graszoden zelf aan wilt leggen of het aanleggen aan een deskundige over wilt laten. Op onze pagina’s, aanleg en onderhoud van graszoden, vindt u een uitgebreide uitleg en meer informatie. Een zelf aangelegde grasmat geeft natuurlijk extra veel voldoening. Ziet u dit toch niet zitten? Weren Graszoden organiseert het aanleggen van de graszoden graag voor u. Wij werken samen met professionele hoveniers om dit uit te voeren.

Neem contact met ons op

Via prijzen berekenen kunt u gemakkelijk de kosten berekenen. Wilt u graszoden laten aanleggen bij u in Den Bosch? Neem contact met ons op voor een offerte. Wij helpen u graag aan dé beste graszoden in Den Bosch en omstreken.