Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Graszoden kopen bij Weren Graszoden

Graszoden aanschaffen voor uw nieuwe gazon? Verse graszoden van uitstekende kwaliteit zijn belangrijk voor een gezond gazon. In onze kwekerij worden ze met veel zorg en aandacht gekweekt. Wilt u meer informatie over onze grasmatten? Vraag dan een offerte aan en vul onze prijs module in. Als vakkundige kwekerij helpen wij u graag.

Wanneer zijn graszoden verkrijgbaar?

Wanneer u gras zaait, kijkt u de eerste weken tegen een kale zandvlakte aan. Het duurt zeker zes tot acht weken voor u op uw grasmat kunt lopen. Verder wordt er vaak onterecht gedacht dat graszoden alleen gekocht én gelegd kunnen worden in het voorjaar. Dit is niet waar, want alleen wanneer er vorst in de grond zit, is het ongeschikt om graszoden te kopen. Dan kunnen graszoden zich namelijk niet wortelen. De beste periode om grasmatten te kopen is wanneer de bodemtemperatuur hoger is dan het vriespunt. De groeiomstandigheden zijn dan voor gras ideaal. Besluit u in januari of februari graszoden te kopen en gaat het enkele dagen na de aanleg vriezen? Dat is geen probleem. De groei van het gras stopt tijdelijk. Zodra het weer warmer wordt, gaat de grasmat verder met wortelen.

Hoe verzorgt u de grasmatten nadat ze gelegd zijn?

In elk seizoen is het van groot belang dat de pas gelegde graszoden veel water krijgen. Dat betekent dat u de eerste weken bijna dagelijks moet sproeien. Op warme, droge zomerse dagen raden wij zelfs aan om driemaal daags een half uur te sproeien: 's ochtends, 's middags en 's avonds. Midden op de dag sproeien is geen enkel probleem; het gras kan daardoor niet verbranden.

Online graszoden aanschaffen

U vraagt een offerte aan door een mail te sturen naar: info@werengraszoden.nl of te bellen naar: 0492-322773. Als vakkundige kwekerij laten wij graag aan u zien waarom graszoden online aanschaffen bij Weren Graszoden een slimme keuze is. Om alvast kennis te maken met onze dienstverlening, kunt u terecht onder onze galerij of een bezoekje brengen aan Facebook.