Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Graszoden Limburg

Weren Graszoden is een familiebedrijf dat al sinds 1974 graszoden verkoopt van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Ons bedrijf is gevestigd in Boekel, minder dan 60 km ten noordwesten van Venlo. Weren levert graszoden in heel Nederland, maar vooral in Limburg en Brabant.

Doordat onze graszoden op een schrale zandgrond moeten groeien, moeten de wortels van het gras extra hun best doen om te kunnen groeien. Dat betekent dat u van ons sterk gras krijgt dat bij u direct aanslaat en doorgroeit. Dus wilt u graszoden kopen in Limburg, dan bent u bij Weren Graszoden aan het juiste adres.

Graszoden ophalen of bezorgen in Limburg

U bent van harte welkom om de graszoden bij Weren Graszoden te komen ophalen. Bel in dat geval even voor een afspraak. Dan zorgen wij dat we de graszoden vlak voor het afgesproken tijdstip snijden, zodat uw graszoden zo vers mogelijk zijn. Een routebeschrijving naar Weren Graszoden vindt u hier.

Natuurlijk kunnen wij de graszoden ook bij u thuis afleveren. Wilt u de graszoden in Limburg laten bezorgen, dan is dat meestal heel voordelig! Met de prijstool hiernaast berekent u direct de totaalprijs voor uw tuin. U kunt ook onze graszoden prijzen pagina bekijken voor een tabel met de totale kosten voor het afleveren van graszoden in verschillende Limburgse plaatsen.

Graszoden leggen in Limburg

Graszoden leggen is niet moeilijk. Met een beetje voorbereiding ligt uw nieuwe grasmat binnen één dag op zijn plek. Bekijk onze pagina's over het aanleggen en onderhouden van graszoden voor handige tips en een stappenplan.

Wilt u liever dat wij de graszoden voor u aanleggen? Bel of mail ons dan om een prijs op te vragen. Wij werken samen met verschillende hoveniers die uw graszoden in Limburg professioneel komen leggen.