Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Mijn slideshow

Weren graszoden foto tractor op prachtige grasmat

Graszoden Limburg

Hedendaags hebben wij al vele particulieren voorzien van graszoden in Limburg, Brabant en andere provincies. Bent u woonachtig in Venlo, Weert of een andere plaats in Limburg? Als familiebedrijf leveren wij al sinds 1974 hoge kwaliteit graszoden door heel Nederland. Doordat onze graszoden op een schrale zandgrond worden gekweekt, moeten de wortels van het gras extra hun best doen om te kunnen groeien. Dat betekent dat u van ons sterk gras krijgt dat direct bij u aanslaat en doorgroeit. Bereken eenvoudig uw prijs via de prijsmodule of neem contact op voor een offerte op maat.

Graszoden leggen

Graszoden leggen is niet moeilijk. Met een beetje voorbereiding ligt uw nieuwe grasmat binnen één dag op zijn plek. Bekijk onze pagina's over het aanleggen en onderhouden van graszoden voor meer informatie. Door middel van een stappenplan én handige tips omtrent onderhoud voorziet u uw tuin te allen tijde van een hoogwaardige grasmat.

Wilt u liever dat wij de graszoden voor u aanleggen? Neem dan gerust contact met ons op voor een gerichte prijsopgave. Wij werken hiervoor nauw samen met verschillende hoveniers. Zo weet u zeker dat de graszoden vakkundig bij u thuis worden gelegd in Limburg.

Graszoden ophalen of bezorgen in Limburg

U bent van harte welkom om de graszoden bij Weren Graszoden te komen ophalen. Bel in dat geval even voor een afspraak. Dan zorgen wij dat de graszoden vlak voor het afgesproken tijdstip gesneden worden, zodat uw graszoden zo vers mogelijk zijn. Een routebeschrijving naar Weren Graszoden vindt u onder contact.

Natuurlijk kunnen wij de graszoden ook bij u thuis afleveren. Wilt u de graszoden laten bezorgen in Limburg ? Met de prijsmodule berekent u direct de totaalprijs.