Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

m┬▓

Graszoden prijzen

Bent u geïnteresseerd in graszoden en wilt u inzicht in de mogelijke prijs? De prijs van graszoden is afhankelijk van volgende factoren:

  • Hoeveel vierkante meters heeft u nodig?
  • Komt u de graszoden zelf afhalen of wilt u dat wij de graszoden bezorgen?
  • Gaat u de graszoden zelf leggen of wilt u dat wij de graszoden aanleggen voor u?

Zelf graszoden leggen

Wilt u zelf uw graszoden leggen? Dan kunt u de kosten van uw grasmat direct berekenen met de rekentool 'Prijs berekenen'. Vul hiervoor eerst het benodigde aantal vierkante meters in. Komt u de graszoden zelf ophalen? Klik dan op berekenen. Wilt u dat wij de graszoden bezorgen? Vink dan 'Bezorgen aan', vul uw postcode in en klik op berekenen.

Tevreden met onze lage prijzen voor graszoden van topkwaliteit? U plaatst uw bestelling met één telefoontje of e-mail. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Wij leveren in heel Nederland, op elk moment dat het u schikt.

Graszoden laten leggen prijs

Zelf graszoden leggen is eenvoudig met de instructies voor graszoden leggen. Wilt u liever dat wij de graszoden leggen? Bel of mail ons voor een prijsopgave. Weren Graszoden is úw specialist voor het kopen en laten leggen van graszoden. Zo bent u altijd gewaarborgd van een vakkundige plaatsing van de graszoden.

Al sinds 1974 kweken wij topkwaliteit graszoden. Om alvast kennis te maken met onze dienstverlening, kunt u een kijkje nemen op Facebook. Eventuele vragen stelt u direct via het volgende telefoonnummer: 0492-322773.