Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Graszoden Prijzen

De prijs van uw grasmat

De kostprijs van de graszoden hangt af van drie factoren:

  • hoeveel vierkante meters heeft u nodig?
  • Komt u de graszoden zelf afhalen of wilt u dat wij de graszoden bezorgen?
  • Gaat u de graszoden zelf leggen of wilt u dat wij de graszoden aanleggen voor u?

Mooie goodkope graszoden

Zelf de graszoden aanleggen

Wilt u uw graszoden zelf leggen, dan kunt u de kosten van uw grasmat direct zelf berekenen met de rekentool hiernaast. Vul eerst het benodigde aantal vierkante meters in. Komt u de graszoden zelf ophalen, klik dan op berekenen. Wilt u dat wij de graszoden bezorgen? Vink dan “Bezorgen” aan, vul uw postcode in en klik op berekenen.

Tevreden met onze lage prijzen voor graszoden van topkwaliteit? U plaatst uw bestelling met één telefoontje of e-mail. Wij leveren in heel Nederland, op een moment dat het u schikt!

Graszoden rol

Graszoden laten aanleggen

Zelf graszoden leggen is eenvoudig met de instructies voor graszoden leggen elders op deze site. Wilt u liever dat wij de graszoden voor u leggen? Bel of mail ons dan voor een prijsopgave.

 

Graszoden bezorgen – de prijzen

Met de rekentool hiernaast berekent u snel en eenvoudig de kosten voor uw grasmat. Voor een nog sneller overzicht vindt u hieronder een aantal prijzen voor grasmatten van 20, 50 en 100 vierkante meter, inclusief bezorgkosten voor een aantal grote steden. Let op, dit zijn slechts indicaties: de werkelijke prijs hangt af van uw postcode en het exacte aantal vierkante meters dat u nodig heeft.