Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Graszoden Veldhoven

Woont u in Veldhoven of omstreken en zoekt u graszoden? Dan is Weren Graszoden dé graszoden specialist voor u. Ons familiebedrijf uit Boekel, tussen Helmond en Uden, levert al sinds 1974 graszoden van top kwaliteit. Die kwaliteit is mede te danken aan de grond waarop wij onze graszoden kweken. Wij leveren sterk gras dat bij u snel aanslaat en doorgroeit. Bereken met de tool hiernaast eenvoudig uw kosten. Bij vragen, neem contact met ons op.

Graszoden leggen en onderhouden

Kijk op onze pagina’s over de aanleg en onderhoud van graszoden voor meer informatie over het aanleggen. Als u uw grasmat zelf aanlegt, geeft dat natuurlijk extra voldoening. Met een beetje voorbereiding is dit ook heel eenvoudig. Laat u het toch liever aan een deskundige over? Weren Graszoden werkt hiervoor samen met professionele hoveniers. Wij organiseren het aanleggen van uw graszoden graag. Wij leveren kwaliteit graszoden. Om dit te behouden, is het belangrijk dat u uw gras goed onderhoud. Daarom bieden wij ook graszodenmest, zodat de grasmatten zich sneller aan de grond hechten, en korrelkalk om mos tussen uw gras tegen te gaan.

Ophalen of bezorgen

U bent natuurlijk hartelijk welkom om de graszoden bij ons te komen halen. Wij vragen u om dan eerst te bellen of te mailen voor een afspraak. Wij zorgen dan dat we de graszoden vlak voor het afgesproken tijdstip snijden, zodat uw graszoden zo vers mogelijk zijn. U kunt de graszoden echter ook door ons laten bezorgen. Wij bezorgen graszoden in regio Veldhoven voor een voordelige prijs. U kunt met de tool hiernaast eenvoudig berekenen wat het bezorgen voor u zou kosten. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.