Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Mijn slideshow

Weren graszoden foto tractor op prachtige grasmat

Graszoden Veldhoven

Bent u woonachtig in regio Veldhoven en wilt u graszoden kopen? Dan is Weren Graszoden úw specialist. Als familiebedrijf kweken wij al sinds 1974 graszoden van de hoogste kwaliteit. Deze kwaliteit is mede te danken aan de grond waar onze graszoden op gekweekt worden. Wij leveren sterk gras dat snel bij u aanslaat en doorgroeit. Bereken met de prijsmodule eenvoudig uw prijs. Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Graszoden leggen en onderhouden

Onder graszoden leggen en graszoden onderhouden vindt u belangrijke informatie omtrent het aanlegproces van grasmatten. Het zelf aanleggen van uw nieuwe gras geeft u natuurlijk extra voldoening. Met een beetje voorbereiding is dit heel eenvoudig. Laat u het werk toch liever over aan een deskundige? Weren Graszoden werkt nauw samen met professionele hoveniers. Wij organiseren het aanleggen van uw graszoden graag

Om kwaliteit graszoden te behouden, is het belangrijk dat u uw gras goed onderhoud. Daarom bieden wij ook graszodenmest, zodat de grasmatten zich sneller aan de grond hechten, en korrelkalk om mos tussen uw gras tegen te gaan.

Graszoden kopen: ophalen of bezorgen

U bent natuurlijk hartelijk welkom om de graszoden op te komen halen. Wij vragen u om dan eerst te bellen of te mailen voor het maken van een afspraak. Wij zorgen er dan voor dat de graszoden vlak voor het afgesproken tijdstip gesneden worden, zodat uw graszoden zo vers mogelijk zijn. U kunt de graszoden echter ook door ons laten bezorgen. In regio Veldhoven bezorgen wij de graszoden voor een voordelige prijs. Met de prijsmodule berekent u eenvoudig de totaalprijs.