Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Graszoden Venray

Op ongeveer 25 km afstand van Venray vindt u Weren Graszoden. Dit familiebedrijf gevestigd in Boekel, levert al sinds 1974 graszoden van topkwaliteit (premium graszoden). Die kwaliteit danken we mede aan de schrale zandgrond in onze omgeving. Daardoor moeten de wortels van het gras extra hun best doen om te kunnen groeien, met als resultaat een sterke grasmat. Bij Weren Graszoden kunt u daarom sterke graszoden van perfecte kwaliteit aanschaffen, dat in uw tuin direct aanslaat en doorgroeit.

Dus wilt u graszoden gaan leggen in Venray, dan bent u bij Weren Graszoden aan het juiste adres. Wij adviseren onze klanten om de nieuw aangelegde graszoden een goede start te geven door de benodigde meststof en korrelkalk aan te schaffen bij Weren Graszoden.

Graszoden bezorgen in Venray

Natuurlijk bent u van harte welkom om uw graszoden bij ons te komen ophalen. Bel of mail in dat geval even voor een afspraak, dan zorgen wij dat we de graszoden vlak voor het afgesproken tijdstip snijden, zodat uw graszoden zo vers mogelijk zijn. Klik hier voor de routebeschrijving naar Weren Graszoden.

U kunt ook voor gemak kiezen en de graszoden door ons laten bezorgen bij u thuis in Venray. We bezorgen al vanaf 25 m2 graszoden in Venray. Afhankelijk van uw exacte locatie en het aantal m2 graszoden wordt er een bezorg prijs berekend. Met de tool hiernaast berekent u, door het ingeven van uw postcode en het gewenste aantal m2, heel eenvoudig wat het bezorgen van graszoden in Venray kost.

Voordelig Graszoden laten aanleggen in Venray

Twijfelt u of u de graszoden zelf kunt leggen of dat u dit wilt uitbesteden? Lees dan eerst onze pagina's over de aanleg en onderhoud van graszoden. Met wat voorbereiding is het zelf aanleggen van graszoden heel eenvoudig. En een zelf gelegde grasmat geeft extra veel voldoening!

Wilt u het laten aanleggen van de graszoden aan de echte professionals overlaten? Dan organiseert Weren Graszoden de werkzaamheden voor u, bij u in Venray. Graszoden aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor een scherpe prijs per m² komen wij de werkzaamheden bij u in Venray uitvoeren.

Indien nodig kunnen we als er oud gazon ligt wat u wilt vernieuwen, dit oude gazon voor u verwijderen en afvoeren. We frezen hierna de grond, zorgen voor een goed bemestte ondergrond, drukken de grond aan en egaliseren deze, leggen de graszoden aan en rollen de graszoden aan met een gazonwals zodat de wortels overal contact maken met de ondergrond en sneller vast zullen groeien. Ook de afwerking nemen we voor onze rekening, we steken de kantjes af en zorgen dat alles weer schoon is voordat we gaan, zodat u heerlijk kunt genieten van een frisgroene tuin. Neem contact met ons op als u hiervoor een gepersonaliseerde offerte wilt ontvangen.