Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Graszoden Boxmeer

U wilt een mooie, natuurlijke grasmat. Dan bent u bij Weren Graszoden aan het juiste adres. Op korte rijafstand van Boxmeer kweken wij met zorg en aandacht uw graszoden. Geïnteresseerd? Vul dan het gewenste aantal m2 in via onze prijs berekenmodule. Wilt u de aanleg van graszoden overlaten aan onze specialisten? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij maken vervolgens voor u een passende offerte op maat.

Dé beste kwaliteit graszoden

Nabij Boxmeer kweken wij onze graszoden op zandgrond. Dit zorgt ervoor dat de wortels van het gras extra hard moeten werken om te groeien. Hiervoor verkrijgt u altijd dé beste kwaliteit graszoden. Verder kiest u voor Weren Graszoden vanwege de volgende kenmerken:

  • Een enorme kennis door onze jarenlange ervaring;
  • Het vers afsnijden van de graszoden per bestelling;
  • Een snelle levering van graszoden bij u thuis in Boxmeer.

Aanlegproces van graszoden

Om alles uit uw grasmat te halen, is het belangrijk om uw graszoden eerst goed aan te leggen. Hierna dient u uw grasmat goed te onderhouden. Onder graszoden aanleggen vindt u stapsgewijs het aanlegproces. Neem gerust een kijkje op deze pagina en ontdek waar u rekening mee moet houden voor een vakkundige aanleg. Onder onderhoud gazon vindt u meer informatie voor het goed verzorgen van uw grasmat. Zo zijn graszodenmest en korrelkalk essentieel voor een goede verzorging van graszoden.

Bezorgen of afhalen

U heeft bij Weren Graszoden de mogelijkheid om uw graszoden te laten bezorgen of af te halen. Wilt u de graszoden op onze locatie op komen halen? Geen probleem. Maak dan wel eerst een afspraak, zodat wij de graszoden op hét perfecte moment kunnen afsnijden. Om alvast kennis te maken met Weren Graszoden, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Samen zorgen we met kwaliteit graszoden voor een prachtig gazon bij u thuis in Boxmeer of omgeving.