Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Mijn slideshow

Weren graszoden foto tractor op prachtige grasmat

Prijs graszoden

De prijs van graszoden is afhankelijk van diverse factoren. Deze factoren brengen wij graag voor u in kaart:

  • Hoeveel vierkante meters graszoden heeft u nodig?
  • Komt u de graszoden ophalen of heeft u liever dat wij de graszoden bezorgen?
  • Gaat u de graszoden zelf leggen of wilt u dat wij de graszoden aanleggen voor u?

Prijs graszoden leggen

Wilt u zelf uw graszoden leggen? Dan kunt u de kosten van uw grasmat eenvoudig berekenen met de rekentool 'Prijs berekenen'. Vul hiervoor eerst het benodigde aantal vierkante meters in. Komt u de graszoden ophalen? Klik dan op berekenen. Wilt u dat wij de graszoden bezorgen? Vink dan 'Bezorgen aan', vul uw postcode in en klik op berekenen.

Tevreden met onze lage prijzen voor graszoden van dé hoogste kwaliteit? U plaatst uw bestelling met één telefoontje of e-mail. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Wij leveren op elk moment dat het u schikt door heel Nederland.

Prijs grasmat laten leggen

Onder graszoden leggen vindt u een stappenplan, zodat u zelf kunt zorg dragen voor de aanleg van uw nieuwe grasmat. Wilt u liever dat wij de graszoden leggen? Bel of mail ons voor een prijsopgave. Weren Graszoden is úw specialist voor het kopen en laten leggen van graszoden. Zo bent u altijd gewaarborgd van een vakkundige plaatsing van de graszoden.

Dé specialist in graszoden / grasmatten

Al sinds 1974 kweken wij kwaliteit graszoden. Om alvast kennis te maken met onze dienstverlening, kunt u een kijkje nemen op Facebook. Eventuele vragen stelt u direct via het telefoonnummer: 0492-322773.