Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Graszoden prijs per m2

De prijs van graszoden is afhankelijk van diverse factoren. Deze factoren brengen wij graag voor u in kaart:

  • Type gras: Er zijn verschillende soorten gras die gebruikt worden voor graszoden, zoals speelgazon, siergazon of schaduwgazon. De prijs kan verschillen afhankelijk van het type gras dat je kiest. Sommige soorten kunnen duurder zijn dan andere vanwege hun eigenschappen en kenmerken. Bij Weren Graszoden bieden we alleen speelgazon aan dat gemaakt wordt van een mengsel van roodzwenk, veldbeemd en Engels raaigras.

  • De kwaliteit van de graszoden: De kwaliteit van de graszoden kan ook invloed hebben op de prijs. Bij Weren Graszoden ontvangt iedere bestelling dezelfde hoge kwaliteit graszoden, dus daar zit geen verschil in. 
  • Het aantal nodige vierkante meters (m2): Een groot oppervlak zal duurder zijn dan een kleiner oppervlak. 
  • Transport: Komt u de graszoden ophalen of heeft u liever dat wij de graszoden bezorgen?
  • Installatie: Gaat u de graszoden zelf leggen of wilt u dat wij de graszoden aanleggen voor u?

Prijs graszoden leggen

Wilt u zelf uw graszoden leggen? Dan kunt u de kosten van uw grasmat eenvoudig berekenen met de rekentool 'Prijs berekenen'. Om de prijs van uw graszoden te berekenen moet u eerst het gewenste aantal vierkante meters invullen. Komt u zelf de graszoden ophalen? Klik dan op de ‘bereken de prijs’ knop. Wilt u dat wij de graszoden komen bezorgen? Vink dan 'Bezorgen aan', vul uw postcode in en klik op berekenen.

Bent u tevreden met onze voorgestelde lage prijzen voor graszoden van dé hoogste kwaliteit? U plaatst uw bestelling met één telefoontje of per e-mail. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Wij leveren op elk moment dat het u schikt door heel Nederland.

Prijs grasmat laten leggen

In de pagina graszoden leggen vindt u een stappenplan, zodat u zelf kunt zorgen voor de aanleg van uw nieuwe grasmat. Wilt u liever dat wij de graszoden leggen? Bel of mail ons voor een prijsopgave. Weren Graszoden is úw specialist voor het kopen en laten leggen van graszoden. Zo bent u altijd gewaarborgd van een vakkundige plaatsing van de graszoden.

Dé specialist in graszoden / grasmatten

Al sinds 1974 kweken wij kwaliteit graszoden. Om alvast kennis te maken met onze dienstverlening, kunt u een kijkje nemen op Facebook. Eventuele vragen stelt u direct via het telefoonnummer: 0492-322773.