Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Graszoden Brabant

Weren Graszoden is een Brabants familiebedrijf dat al sinds 1974 graszoden verkoopt van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Ons bedrijf is gevestigd in Boekel, tussen Uden en Helmond. De bodem is in deze regio vrij schraal, en dat is gunstig voor de teelt van graszoden. De wortels van het gras moet extra hun best doen om te kunnen groeien. Dat betekent dat u van ons sterk gras krijgt dat bij u direct aanslaat en doorgroeit. Met Weren Graszoden uit Brabant krijgt u zeker een mooi en gezond gazon.

Graszoden ophalen of bezorgen in Brabant

U bent van harte welkom om de graszoden bij Weren Graszoden Brabant te komen ophalen. Bel in dat geval even voor een afspraak. Dan zorgen wij dat we de graszoden vlak voor het afgesproken tijdstip snijden, zodat uw graszoden zo vers mogelijk zijn. Een routebeschrijving naar Weren Graszoden vindt u hier.

Natuurlijk kunnen wij de graszoden ook bij u thuis afleveren. Wilt u de graszoden in Brabant laten bezorgen, dan is dat heel voordelig! Met de prijstool hiernaast berekent u direct de totaalprijs voor uw tuin. U kunt ook onz graszoden prijzen pagina bekijken voor een tabel met de totale kosten voor het afleveren van graszoden in verschillende Brabantse plaatsen.

Graszoden leggen in Brabant

Graszoden leggen is niet moeilijk. Met een beetje voorbereiding ligt uw nieuwe grasmat binnen één dag op zijn plek. Bekijk onze pagina's over het aanleggen en onderhouden van graszoden voor handige tips en een stappenplan.

Wilt u toch liever dat wij de graszoden voor u aanleggen? Bel of mail ons dan voor een prijsopgave. Wij werken samen met verschillende hoveniers die uw graszoden in Brabant professioneel komen leggen.