Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Graszoden Nijmegen

Een kilometer of veertig ten zuidwesten van Nijmegen vindt u Weren Graszoden in Boekel, tussen Helmond en Uden. Dit familiebedrijf levert al sinds 1974 graszoden van topkwaliteit. Die kwaliteit danken we behalve aan de selectie van de beste graszaden en een uitstekende verzorging, ook aan de schrale zandgrond in onze streek. Daardoor moeten de wortels van het gras extra hun best doen om te kunnen groeien. Dat betekent dat u bij ons sterk gras koopt dat bij u direct aanslaat en doorgroeit. Dus voor graszoden in Nijmegen bent u bij Weren Graszoden aan het juiste adres.

Bezorging graszoden in Nijmegen

Natuurlijk bent u bij ons van harte welkom om uw graszoden zelf bij ons te komen afhalen. Maak dan wel even vooraf een afspraak per telefoon of e-mail. Dan zorgen wij dat we de graszoden vlak voor het afgesproken tijdstip van het land halen, zodat uw graszoden zo vers mogelijk zijn. Klik hier voor de routebeschrijving naar Weren Graszoden.

Wij bezorgen echter ook aan huis, in heel Nederland. Het bezorgen van graszoden in en om Nijmegen is heel voordelig. Zo betaalt u voor 200 m2 graszoden inclusief bezorging slechts € 2,23 per vierkante meter, afhankelijk van uw exacte locatie. Met de tool hiernaast berekent u heel eenvoudig wat het bezorgen van graszoden in Nijmegen kost.

Graszoden aanleggen in Nijmegen

Gaat u de graszoden zelf aanleggen? Lees dan eerst onze pagina's over de aanleg en onderhoud van graszoden. Met de juiste voorbereiding legt u binnen een dag een strakke grasmat neer die lang mooi blijft.

Laat u de graszoden liever aanleggen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Weren Graszoden regelt graag voor u dat de graszoden in Nijmegen worden aangelegd. Wij werken hiervoor samen met professionele hoveniers. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.