Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Graszoden Nijmegen

Bent u op zoek naar een vakkundige kwekerij voor graszoden in de omgeving van Nijmegen? In Boekel, tussen Helmond en Uden, staat familiebedrijf Weren Graszoden al sinds 1974 voor het kweken van kwaliteit graszoden. Deze kwaliteit danken wij aan de selectie van dé beste graszaden, een uitstekende verzorging én een schrale zandgrond. Hierdoor moeten de wortels van het gras extra hun best doen om te kunnen groeien. Resultaat: u koopt bij ons sterk gras dat direct bij u aanslaat en doorgroeit. Bereken eenvoudig uw prijs via de prijsmodule of neem contact op voor een offerte op maat.

Zelf uw graszoden leggen

Gaat u de graszoden zelf aanleggen? Lees dan eerst onze pagina's over de aanleg en onderhoud van graszoden. Met de juiste voorbereiding legt u binnen één dag een strakke grasmat die lang mooi blijft.

Laat u de graszoden liever aanleggen? Weren Graszoden regelt graag voor u dat de graszoden worden aangelegd bij u thuis in Nijmegen. Wij werken hiervoor nauw samen met professionele hoveniers. Neem contact met ons op voor een passende prijsopgave.

Bezorging graszoden in Nijmegen

Natuurlijk bent u bij ons van harte welkom om uw graszoden op te komen halen. Maak dan wel even vooraf een afspraak per telefoon of e-mail. Dan zorgen wij dat de graszoden vlak voor het afgesproken tijdstip van het land gehaald worden, zodat uw graszoden zo vers mogelijk zijn.

Wij bezorgen echter ook aan huis, in heel Nederland. Het bezorgen van graszoden in en om Nijmegen is heel voordelig. Zo betaalt u voor 200 m² graszoden, inclusief bezorging, een zeer scherpe prijs. Met de prijsmodule berekent u eenvoudig wat het bezorgen van graszoden in Nijmegen kost.