Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Graszoden Rosmalen

Bent u woonachtig in de omgeving van Rosmalen en wilt u uw tuin van enige glans voorzien door nieuwe graszoden? Weren Graszoden verkoopt top kwaliteit graszoden voor een scherpe prijs. Bereken eenvoudig uw prijs door gebruik te maken van onze module en vraag vervolgens een offerte aan. Heeft u vragen? Wij beantwoorden uw vragen graag. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Weren Graszoden: voor een snelle bezorging van graszoden bij u thuis in Rosmalen.

Een mooie, onkruidvrije grasmat

Met dé perfecte graszoden geniet u snel van een prachtige, onkruidvrije grasmat. Door onze jarenlange ervaring, opgericht als kwekerij in 1974, vindt u bij ons enkel en alleen top kwaliteit graszoden. Verder kiest u voor Weren Graszoden vanwege het volgende:

  • Scherpe prijs;
  • Vers afgesneden per bestelling;
  • Snelle bezorging van de graszoden (dus ook bij u in Rosmalen).

Aanleg en onderhoud

Het bestellen van graszoden is stap één. Een vakkundige aanleg is stap twee. Hiervoor kunt u terecht onder gras... aanleggen. Op een uitgebreide wijze beschrijven wij op deze pagina het aanlegproces van graszoden. Om alles uit uw nieuwe grasmat te halen, is het vervolgens belangrijk om goed onderhoud te plegen. Onder onderhoud gazon vindt u meer informatie hiervoor. Zo is bijvoorbeeld het gebruik van graszodenmest en korrelkalk noodzakelijk voor uw nieuwe grasmat. Uiteraard kunt u deze materialen ook bestellen bij Weren Graszoden. Zodoende zijn wij dé totaalpartner voor uw nieuwe graszoden.

Plaats uw bestelling

Overtuigd? Koop uw graszoden dan door contact met ons op te nemen. Na akkoord van de offerte zorgen wij ervoor dat de bestelde graszoden snel worden bezorgd bij u thuis in regio Rosmalen. Samen zorgen we ervoor dat u snel de beschikking krijgt over een mooie, onkruidvrije grasmat.