Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Mijn slideshow

Weren graszoden foto tractor op prachtige grasmat

Graszoden Eindhoven

Wilt u graszoden kopen en bent u woonachtig in de omgeving van Eindhoven? Een kilometer of dertig ten noordoosten van Eindhoven vindt u Weren Graszoden. Ons familiebedrijf uit Boekel, tussen Helmond en Uden, levert al sinds 1974 graszoden van top kwaliteit. Deze kwaliteit danken wij mede aan de schrale zandgrond in onze streek. Daardoor moeten de wortels van het gras extra hard werken om te kunnen groeien. Dat betekent dat u sterk gras krijgt dat snel aanslaat én doorgroeit. Plaats eenvoudig uw bestelling via de module 'Prijs graszoden berekenen' of neem contact op voor meer informatie.

Een snelle bezorging bij u in Eindhoven

U bent natuurlijk van harte welkom op onze locatie om uw graszoden op te halen. Wij verzoeken om dan een afspraak met ons te maken, zodat wij de graszoden vlak voor het afgesproken tijdstip kunnen afsnijden. Zodoende bent u gewaarborgd van vers afgesneden graszoden. Klik op routebeschrijving voor onze exacte locatie. U kiest verder voor Weren Graszoden door het volgende:

  • Uitzonderlijke kwaliteit graszoden;
  • Een scherpe prijs;
  • Een snelle levering.

U kunt de graszoden ook door ons laten bezorgen. Het bezorgen van graszoden is heel voordelig in en om Eindhoven. Met de tool 'Prijs graszoden berekenen' berekent u eenvoudig wat het bezorgen kost van de graszoden in Eindhoven.

Graszoden kopen en leggen

Twijfelt u of u de graszoden zelf wilt leggen of wilt laten aanleggen? Lees dan eerst onze pagina's over de aanleg en onderhoud van graszoden. Met een beetje voorbereiding is het zelf aanleggen van graszoden heel eenvoudig. Ziet u het toch niet zitten om zelf uw graszoden aan te leggen? Dan kan Weren Graszoden het aanleggen van de graszoden voor u organiseren in Eindhoven. Wij werken hiervoor samen met professionele hoveniers. Neem contact met ons als u hiervoor een offerte wilt ontvangen.