Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Graszoden Schijndel

Bent u geïnteresseerd in het aankopen van graszoden? Nabij Schijndel is Weren Graszoden een vakkundige kwekerij. Met aandacht en zorg kweken wij kwaliteit graszoden, zodat u een prachtige grasmat bij u thuis verkrijgt. Bereken eenvoudig uw prijs via onze prijsmodule. Heeft u vragen of wenst u passend advies? Geef ons gerust een belletje. U bereikt ons door te bellen naar: 0492-322773. Met een snelle levering bezorgen wij de afgenomen graszoden bij u thuis in omgeving Schijndel.

Een mooi gazon thuis

Iedereen wil natuurlijk een prachtig gazon thuis. Met Weren Graszoden kiest u voor een kwekerij met een jarenlange ervaring. Opgericht in 1974 staan wij hedendaags voor:

  • Een scherpe prijs;
  • Vers afgesneden graszoden per order;
  • Een snelle bezorging van graszoden in Schijndel en omgeving.

Prijs van graszoden

U heeft bij ons de mogelijkheid om de graszoden op te halen of te laten bezorgen. Kiest u voor een snelle bezorging van de graszoden bij u thuis in Schijndel? Dan betaalt u een geringe meerprijs voor de bezorgkosten. De kosten van graszoden zijn verder afhankelijk van het totaal aantal vierkante meters dat u nodig heeft én de wijze van aanleg. Gaat u zelf aan de slag met het aanleggen van uw nieuwe grasmat of kiest u toch voor een ervaren vakman. Hoewel wij zelf niet zorg dragen voor de aanleg van uw graszoden, kunnen wij u wel in contact brengen met ervaren specialisten. Vraag hiervoor een passende offerte bij ons aan. Bij het ophalen van de graszoden op onze locatie verzoeken wij u om een afspraak in te plannen. Wij kunnen dan de graszoden zo vers mogelijk afsnijden.

Schaf uw nieuwe graszoden online aan

Overtuigd? Plaats dan direct uw order via prijs berekenen. Eventuele vragen stelt u door contact met ons op te nemen. Weren Graszoden: uw betrouwbare bron voor graszoden in de regio Schijndel