Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Graszoden in Limburg kopen en bezorgen

Zoekt u graszoden in Limburg van de beste kwaliteit voor een strak en nieuw gazon? Dan bent u bij Weren Graszoden aan het juiste adres. Wij hebben al vele particulieren voorzien van graszoden in Limburg, Brabant en andere provincies.

Bent u woonachtig in Venlo, Weert of een andere plaats in Limburg? Bestel uw graszoden dan online en dan zullen we deze bij u thuis bezorgen. Wij leveren als familiebedrijf al sinds 1974 hoge kwaliteit graszoden door heel Nederland.

Onze graszoden uit Limburg

Onze graszoden groeien op schrale zandgrond. Daarom moeten de wortels extra hard werken om te groeien. Dat betekent dat u van ons sterk gras krijgt dat direct bij u aanslaat en doorgroeit. Zo kunt u jarenlang genieten van een mooie groene grasmat. Bereken eenvoudig uw graszoden prijs via de prijsmodule of neem contact op voor een offerte op maat.

Hoeveel graszoden heb ik nodig?

Het is belangrijk om voldoende graszoden te bestellen, zodat u zeker genoeg heeft voor de benodigde oppervlakte. Houd er rekening mee dat bij het leggen van graszoden, als deze gesneden moeten worden, er sprake is van snijverlies. Als het oppervlak recht is, is snijden niet nodig, maar als het oppervlak ronde vormen of randen heeft, zullen de graszoden moeten worden bijgesneden. Om snijverlies te voorkomen, is het verstandig om een paar extra meters in uw bestelling op te nemen. Hoe meer graszoden er moeten worden bijgesneden, hoe groter het snijverlies, en dus hoe meer extra meters er besteld moeten worden. Daarom is het belangrijk om nauwkeurig te meten en te berekenen voordat u een bestelling plaatst.

Meet de lengte en breedte van het gebied. Deze kunt u invoeren in onze rekentool hier rechts in het scherm (onder het vraagteken). Zo zorgt u ervoor dat u het juiste aantal graszoden aanschaft.

Graszoden leggen in Limburg

Graszoden leggen is niet moeilijk. Met een beetje voorbereiding ligt uw nieuwe grasmat binnen één dag op zijn plek. 

Nadat u de graszoden online heeft besteld, kunt u beginnen met de graszoden leggen wanneer ze in Limburg zijn gearriveerd. Bekijk onze pagina's over het aanleggen en onderhouden van graszoden voor meer informatie. Met ons stappenplan en handige onderhoudstips, geniet u altijd van een mooie grasmat.

Wilt u liever dat wij de graszoden voor u aanleggen? Neem dan gerust contact met ons op voor een gerichte prijsopgave. Wij werken hiervoor nauw samen met verschillende hoveniers. Zo weet u zeker dat de graszoden vakkundig bij u thuis worden gelegd in Limburg.

Wilt u liever dat wij de graszoden voor u aanleggen? Neem dan gerust contact met ons op voor een gerichte prijsopgave. Wij werken hiervoor nauw samen met verschillende hoveniers. Zo weet u zeker dat de graszoden vakkundig bij u thuis worden gelegd in Limburg.

Graszoden ophalen of bezorgen in Limburg

U bent van harte welkom om de grasmatten bij Weren Graszoden te komen ophalen. Bel in dat geval even voor een afspraak. Wij zorgen ervoor dat de graszoden gesneden worden vlak voor het afgesproken tijdstip. Zo zijn uw graszoden zo vers mogelijk. Een routebeschrijving naar Weren Graszoden vindt u onder contact.

Wilt u de graszoden laten bezorgen in Limburg? Met de prijsmodule berekent u direct de totaalprijs.

Verzorg uw grasmat in Limburg op de juiste manier

Wanneer de graszoden zijn gelegd, is het belangrijk dat het gazon goed wordt onderhouden. U dient het gazon regelmatig te bemesten en in het voorjaar de mossen en onkruiden te verwijderen.