Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Graszoden Mill

Een kilometer of tien ten zuiden van Uden vindt u Weren Graszoden. Dit familiebedrijf uit Boekel, tussen Helmond en Uden, levert al sinds 1974 graszoden van topkwaliteit. Die kwaliteit danken we mede aan de schrale zandgrond in onze streek. Daardoor moeten de wortels van het gras extra hun best doen om te kunnen groeien. Dat betekent dat u van ons sterk gras krijgt dat bij u direct aanslaat en doorgroeit. Dus wilt u graszoden aanschaffen in Mill, dan bent u bij Weren Graszoden aan het juiste adres.

Graszoden bezorgen in Mill

Natuurlijk bent u bij ons van harte welkom om uw graszoden bij ons te komen ophalen. Bel of mail ons in dat geval even voor een afspraak. Dan zorgen wij dat we de graszoden vlak voor het afgesproken tijdstip snijden, zodat uw graszoden zo vers mogelijk zijn. Klik hier voor de routebeschrijving naar Weren Graszoden.

U kunt de graszoden echter ook door ons laten bezorgen. Het bezorgen van graszoden in en om Mill is heel voordelig. Met de tool hiernaast berekent u heel eenvoudig wat het bezorgen van graszoden in Mill kost.

Graszoden leggen in Mill

Twijfelt u of u de graszoden zelf wilt leggen of wilt laten aanleggen? Lees dan eerst onze pagina's over de aanleg en onderhoud van graszoden. Met een beetje voorbereiding, is het zelf aanleggen van graszoden heel eenvoudig. En een zelf gelegde grasmat geeft extra veel voldoening!

Ziet u het toch niet zitten, dan kan Weren Graszoden het aanleggen van de graszoden bij u in Mill voor u organiseren. Wij werken hiervoor samen met professionele hoveniers. Neem contact met ons als u hiervoor een offerte wilt ontvangen.