Vierkant

Bereken vierkant m

m

Rond

Bereken rond m

Driehoek

Bereken driehoek m

m

Graszoden in Veldhoven kopen en bezorgen

Zoekt u graszoden in de regio Veldhoven van de beste kwaliteit voor een prachtig groen gazon? Dan is Weren Graszoden úw specialist. Onze graszoden kwekerij is al werkzaam sinds 1974 en kweekt graszoden van de hoogste kwaliteit.

Deze kwaliteit is mede te danken aan de grondsoort waar onze grasmatten op gekweekt worden. Wij leveren sterk gras dat snel in uw tuin aanslaat en doorgroeit. Daarnaast controleren wij regelmatig de grasmat op onkruiden, kleur, stevigheid en dichtheid om deze uitstekende kwaliteit te kunnen garanderen en waarborgen.

Bereken eenvoudig de prijs met de prijsmodule hier rechts bovenin het scherm. Neem dan contact met ons op.

Graszoden in Veldhoven leggen en verzorgen

Onder graszoden leggen en graszoden onderhouden vindt u belangrijke informatie omtrent het aanlegproces van grasmatten. Het zelf aanleggen van uw nieuwe gras geeft u natuurlijk extra voldoening. Met een beetje voorbereiding is dit heel eenvoudig.

Laat u het werk toch liever over aan een deskundige? Weren Graszoden werkt nauw samen met professionele hoveniers. Wij organiseren het laten leggen van uw graszoden in Veldhoven graag.

Om uw nieuwe gazon mooi te houden, is het belangrijk dat u uw gras goed onderhoudt. Daarom bieden wij ook graszodenmest, zodat de grasmatten zich sneller aan de grond hechten, en korrelkalk om mos tussen uw gras tegen te gaan.

Graszoden ophalen of bezorgen

U bent natuurlijk hartelijk welkom om de grasmatten bij de kwekerij op te komen halen. Wij vragen u om dan eerst te bellen of te mailen voor het maken van een afspraak. Wij zorgen er dan voor dat de grasmatten vlak voor het afgesproken tijdstip gesneden worden. Hierdoor zullen uw grasmatten zo vers mogelijk zijn, waardoor u een mooi gazon zal krijgen.

U kunt de grasmatten echter ook door ons laten bezorgen. In de regio Veldhoven bezorgen wij de graszoden voor een voordelige prijs. Met de prijsmodule berekent u eenvoudig de totaalprijs.